Tråd vurdering:
  • 0 stemme(r) - 0 gennemsnitligt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vildsvin måske blevet dårligt ?
#9
jeg hænger gerne gris i kølerum ved 2-3 grader. og gerne 15-20 dage.
det forudsætter selvfølgelig at skuddet var godt og hænteringen korrekt.
så jeg ville ikke være nervøs, hvis der ikke var smuds eller mave på kødet.

mvh
Strom, naturgænger
mvh
Strom, naturgænger
Svar


Beskeder i denne tråd
Vildsvin måske blevet dårligt ? - af barebow - 25-01-2013, 01:47 AM
Vildsvin måske blevet dårligt ? - af FAIR - 25-01-2013, 10:26 AM
Vildsvin måske blevet dårligt ? - af helautomat - 25-01-2013, 10:37 AM
Vildsvin måske blevet dårligt ? - af barebow - 25-01-2013, 10:54 AM
Vildsvin måske blevet dårligt ? - af LasseScout - 25-01-2013, 11:48 AM
Vildsvin måske blevet dårligt ? - af helautomat - 25-01-2013, 12:30 PM
Vildsvin måske blevet dårligt ? - af barebow - 25-01-2013, 01:22 PM
Vildsvin måske blevet dårligt ? - af yeti - 25-01-2013, 02:22 PM
Vildsvin måske blevet dårligt ? - af STROM - 25-01-2013, 02:33 PM
Vildsvin måske blevet dårligt ? - af STROM - 25-01-2013, 02:37 PM
Vildsvin måske blevet dårligt ? - af barebow - 25-01-2013, 03:05 PM
Vildsvin måske blevet dårligt ? - af Hog - 25-01-2013, 07:09 PM
Vildsvin måske blevet dårligt ? - af STROM - 25-01-2013, 08:50 PM
Vildsvin måske blevet dårligt ? - af mikkelhund - 25-01-2013, 10:55 PM
Vildsvin måske blevet dårligt ? - af FAIR - 26-01-2013, 01:04 AM
Vildsvin måske blevet dårligt ? - af Hog - 26-01-2013, 09:58 AM
Vildsvin måske blevet dårligt ? - af barebow - 27-01-2013, 02:05 AM
Vildsvin måske blevet dårligt ? - af Prezzy - 22-02-2013, 07:44 PM

Forum spring:


Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)