Tråd vurdering:
  • 0 stemme(r) - 0 gennemsnitligt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
krydresnaps
#5
Jo længere tid tingene trækker, jo flere bitterstoffer kommer ihvertfald ud. Men jeg ved ikke om der er så mange bitterstoffer i Porse til at begynde med. Jeg har et stort sylteglas med porsekviste som jeg tager ekstrakt fra i ny og næ, og fylder op med neutral alkohol. Så længe det smager godt iht din smag, så ser jeg ikke noget problem med det.

Jeg har eksperimenteret med skiver af æble og pære og tørret det lidt hårdt i ovnen, så det karamelliserer/bruner lidt i kanterne. Vi er jo heller ikke interesseret i for meget fortynding af slutproduktet [Wink] Det blev fint.

Udover Globs kan du tage et kig på "Politikens bog om Kryddersnaps" for inspiration (ISBN: 978-87-567-7353-9).

Mvh Pete
Svar


Beskeder i denne tråd
krydresnaps - af Moesgaard - 07-01-2014, 03:09 AM
krydresnaps - af pete1234 - 07-01-2014, 10:33 AM
krydresnaps - af Moesgaard - 07-01-2014, 04:40 PM
krydresnaps - af Leo - 07-01-2014, 05:30 PM
krydresnaps - af pete1234 - 07-01-2014, 05:52 PM
krydresnaps - af Moesgaard - 08-01-2014, 02:16 AM
krydresnaps - af Club338 - 08-01-2014, 08:53 PM
krydresnaps - af Moesgaard - 08-01-2014, 10:03 PM
krydresnaps - af Club338 - 10-01-2014, 01:59 AM
krydresnaps - af Zoli - 10-01-2014, 11:24 AM
krydresnaps - af McQuolle - 10-01-2014, 11:31 AM
krydresnaps - af Zoli - 10-01-2014, 02:15 PM
krydresnaps - af LasseScout - 10-01-2014, 02:28 PM
krydresnaps - af Club338 - 11-01-2014, 09:18 PM
krydresnaps - af Zoli - 11-01-2014, 11:37 PM
krydresnaps - af CP - 12-01-2014, 12:38 AM
krydresnaps - af Rolin - 12-01-2014, 12:47 AM

Forum spring:


Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)