Tråd vurdering:
  • 0 stemme(r) - 0 gennemsnitligt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
krydresnaps
#10
Jeg har også forsøgt mig ud i kunsten, med lidt blandet resultat.

Slåen : Blev plukket og smidt i fryseren i en uge, herefter 3 uger i vodka. Den er så bitter af garvesyre at den kan bruges til at afsyre møbler med [xx(]

Citron : Skallen i for længe så den er så bitter at den er udrikkelig. [xx(]

Safran m. citron : Se citron [xx(][xx(]

Ovennævnte er sat i skabet og så må jeg se hvordan de smager om 6-12 måneder.

Selvkomponeret julesnaps : Kan drikkes men smager ikke af meget.

Eg : er sat til langtidslagring.

2014 : Jeg skal lave snaps på valnød og egeknop, de vil så være klar i 2015.

Mvh
[Image: Zoli1.jpg]

Nu med S&L [Big Grin]
Mvh


Svar


Beskeder i denne tråd
krydresnaps - af Moesgaard - 07-01-2014, 03:09 AM
krydresnaps - af pete1234 - 07-01-2014, 10:33 AM
krydresnaps - af Moesgaard - 07-01-2014, 04:40 PM
krydresnaps - af Leo - 07-01-2014, 05:30 PM
krydresnaps - af pete1234 - 07-01-2014, 05:52 PM
krydresnaps - af Moesgaard - 08-01-2014, 02:16 AM
krydresnaps - af Club338 - 08-01-2014, 08:53 PM
krydresnaps - af Moesgaard - 08-01-2014, 10:03 PM
krydresnaps - af Club338 - 10-01-2014, 01:59 AM
krydresnaps - af Zoli - 10-01-2014, 11:24 AM
krydresnaps - af McQuolle - 10-01-2014, 11:31 AM
krydresnaps - af Zoli - 10-01-2014, 02:15 PM
krydresnaps - af LasseScout - 10-01-2014, 02:28 PM
krydresnaps - af Club338 - 11-01-2014, 09:18 PM
krydresnaps - af Zoli - 11-01-2014, 11:37 PM
krydresnaps - af CP - 12-01-2014, 12:38 AM
krydresnaps - af Rolin - 12-01-2014, 12:47 AM

Forum spring:


Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)