27-08-2014, 01:26 AM
Her er lige en opskrift jeg fandt på nettet og som måtte prøves....
Man skal bruge:
Et stk. ribbensteg.
Saltlage
Røgsmuld.
Stegen udbenes, hvis der stadig er ribben. Dernæst i saltlage i tre døgn. Skylles og tørres så i endnu tre døgn. Under saltning og tørring havde jeg steget i køleskabet.
Herefter røges 2x10 timer om natten ( for at holde temperaturen under 20 grader under røgningen) mellem røgningerne lå den i køleskabet
Efter endt røgning kan den tørres yderligere ( hvis man da har tålmod til dette[] )
Det smager simpelthen himmelsk....... Noget helt andet en den kvalitet, som ligger i køledisken....
Det er ganske simpelt og arbejdsgangen tager meget lidt tid, i forhold til det lækre færdige produkt....... Prøv selv[:p][:p]
Man skal bruge:
Et stk. ribbensteg.
Saltlage
Røgsmuld.
Stegen udbenes, hvis der stadig er ribben. Dernæst i saltlage i tre døgn. Skylles og tørres så i endnu tre døgn. Under saltning og tørring havde jeg steget i køleskabet.
Herefter røges 2x10 timer om natten ( for at holde temperaturen under 20 grader under røgningen) mellem røgningerne lå den i køleskabet
Efter endt røgning kan den tørres yderligere ( hvis man da har tålmod til dette[] )
Det smager simpelthen himmelsk....... Noget helt andet en den kvalitet, som ligger i køledisken....
Det er ganske simpelt og arbejdsgangen tager meget lidt tid, i forhold til det lækre færdige produkt....... Prøv selv[:p][:p]