02-01-2015, 10:24 PM
Citat:quote:
Originally posted by mikkelhund
På mere end 90 % af de grise der bliver slagtet på danske og på langt de fleste udenlandske slagterier, er hjertets pumpefunktion ophørt inden de bliver stukket. Det har desuden ikke noget at sige for mængden af blod.
Hos os spiser vi vildt 2-3 gange om ugen, men så godt som aldrig råvildt. Jeg sælger råvildt og beholder dåvildt og vildsvin. Det virker ikke så stærkt og vildtagtigt i smagen som råvildt. Jeg kan godt genkende den beskrivelse af leversmag der bliver talt om og vi bryder os heller ikke om den[xx(]
Mvh Thomas
Constipated people just don't give a crap
Ja men har du ikke også tyngdekraften til hjælp her, bliver de ikke hængt op i benene og så skåret i halsen. Og går det ikke forholdsvis stærkt.
Hvis dyret er skudt så det ikke har den helt store afblødning, og man så venter de obligatoriske 3 minutter, inden man begiver sig ud til dyret, så giver det ikke meget blod at stikke den, det er for sent. Blod bliver hurtigt surt.
Knæk og bræk
Flemming
Knæk og bræk
Flemming
Flemming