03-01-2015, 08:42 PM
I må også heller få mine oplevelsere [][:p][B)][xx(]
Jeg har spist mange rådyr, og gør det med glæde!
MEN nu har jeg 2 gange forsøgt at langtidsstege en kølle (24 timer ved 80 grader) [][xx(][V]
Det minder mest af alt om leverpostej i konsistens og smag.
Kort før nytår stegte jeg en udbenet kølle, som ikke var snørret sammen, og hvor jeg ikke kunne få stegetermometeret til at vise et retvisende resultat [!] Resultatet blev en grillning lidt på øjemål, og en gennemstegt kølle, der smagte af lever [][xx(]
Heldigvis var gæsterne høflige, og roste stegen meget []
Rosastegt er sagen [:p] med mindre man kan li det mere rødt [:p][:p]
Kai
Rig eller fattig? Det er altid rart at have penge!
Jeg har spist mange rådyr, og gør det med glæde!
MEN nu har jeg 2 gange forsøgt at langtidsstege en kølle (24 timer ved 80 grader) [][xx(][V]
Det minder mest af alt om leverpostej i konsistens og smag.
Kort før nytår stegte jeg en udbenet kølle, som ikke var snørret sammen, og hvor jeg ikke kunne få stegetermometeret til at vise et retvisende resultat [!] Resultatet blev en grillning lidt på øjemål, og en gennemstegt kølle, der smagte af lever [][xx(]
Heldigvis var gæsterne høflige, og roste stegen meget []
Rosastegt er sagen [:p] med mindre man kan li det mere rødt [:p][:p]
Kai
Rig eller fattig? Det er altid rart at have penge!
Rig eller fattig? Det er altid rart at have penge!