13-02-2015, 12:52 PM
Hej Klitgaard
Jeg kan anbefale at udbene køllen, derpå drysse den med rosmarin og lidt fintskåret hvidløg og salt indeni inden du ruller den sammen og snører den med kødsnor (bomuldssnor, kan fås hos HW Larsen www.hwl.dk eller lignende).
Så skal grillen fyres op.
Indirekte varme i onkel Weber i ca. 60 min til en kødtemperatur på 58-60°C, brug stegetermometer!!
Efter stegningen lader du stegen hvile i 15 min utildækket.
Jeg serverer gerne med små kartofler lavet som bagekartofler (45 min v. 200°C) og en salat af revet rå rødbede, revet rå gulerod, revet rå æble, drysses med tørristede sesamfrø og så en dressing af olivenolie, citronsaft og lidt salt og sennep.
En ordentlig flaske rødvin ødelægger i øvrigt ikke tegningen []
God fornøjelse
Hilsen
Frederik
24 beers in a case, 24 hours a day, coincidence?? I think not!
Paul Newman
Jeg kan anbefale at udbene køllen, derpå drysse den med rosmarin og lidt fintskåret hvidløg og salt indeni inden du ruller den sammen og snører den med kødsnor (bomuldssnor, kan fås hos HW Larsen www.hwl.dk eller lignende).
Så skal grillen fyres op.
Indirekte varme i onkel Weber i ca. 60 min til en kødtemperatur på 58-60°C, brug stegetermometer!!
Efter stegningen lader du stegen hvile i 15 min utildækket.
Jeg serverer gerne med små kartofler lavet som bagekartofler (45 min v. 200°C) og en salat af revet rå rødbede, revet rå gulerod, revet rå æble, drysses med tørristede sesamfrø og så en dressing af olivenolie, citronsaft og lidt salt og sennep.
En ordentlig flaske rødvin ødelægger i øvrigt ikke tegningen []
God fornøjelse
Hilsen
Frederik
24 beers in a case, 24 hours a day, coincidence?? I think not!
Paul Newman
24 beers in a case, 24 hours a day, coincidence?? I think not!
Paul Newman
Paul Newman