25-02-2006, 01:14 AM
Hej!
Da jeg tidligere på måneden var på ferie i USA (http://www.riffeljagt.com/forum/code/topic.asp?TOPIC_ID=3308) blev min kone og jeg ret vilde med jerky. Der er kød, som er skåret i tynde skiver, krydret og derefter røget/tørret. Det er perfekt til en kold øl [:p].
Jeg kan huske, at der var en opskrift i "JÆGER" for nogle år siden. Desværre kan jeg ikke genfinde artiklen. I fryseren ligger der et velegnet stykke vildtkølle. Derfor er jeg interesseret i en opskrift, der ikke kræver adgang til en rygeovn.
Er der nogen, som kan hjælpe mig??
mvh Lars
"Jeg har mange forskellige interesser, men de slutter alle på -jagt"
Da jeg tidligere på måneden var på ferie i USA (http://www.riffeljagt.com/forum/code/topic.asp?TOPIC_ID=3308) blev min kone og jeg ret vilde med jerky. Der er kød, som er skåret i tynde skiver, krydret og derefter røget/tørret. Det er perfekt til en kold øl [:p].
Jeg kan huske, at der var en opskrift i "JÆGER" for nogle år siden. Desværre kan jeg ikke genfinde artiklen. I fryseren ligger der et velegnet stykke vildtkølle. Derfor er jeg interesseret i en opskrift, der ikke kræver adgang til en rygeovn.
Er der nogen, som kan hjælpe mig??
mvh Lars
"Jeg har mange forskellige interesser, men de slutter alle på -jagt"
"Jeg har mange forskellige interesser, men de slutter alle på -jagt"
Forbundsmester 2020 i sporting, jagtfeltskydning og jagthorn!
Forbundsmester 2020 i sporting, jagtfeltskydning og jagthorn!