Svar: 810
Tråde: 0
Tilmeldt: Feb 2010
Respekt:
0
Er der en der ligger inde med en enkel og lækker opskrift på duer, som selv jeg kan finde ud af at lave, så ville det være skønt.
Samtidig vil jeg lige høre, om man skal flå eller plukke duer?? Jeg flåede dem, men tror egentligt ikke det havde været særlig bøvlet at plukke dem, men sårn er det jo når det er første gang man skal ordne den slags [:p]
Man er først en rigtig mand når man er Morfar"
"Den der ler sidst er langsomt opfattende"
Svar: 1.308
Tråde: 2
Tilmeldt: May 2009
Respekt:
4
En let opskrift:
Skær brystkødet af duerne og skær det i tern, brun det i en gryde med smør, tilsæt et glas Uncle Bens. Kog en portion ris til.
Se det bliver en luksusudgave af Uncle Bens og det smager forrygende.
MvH
Morten
MvH
Morten
.22lr, .22wmr, .17hmr, .243Win, 6,5x55, .308Win, 9,3x62
Svar: 1.312
Tråde: 0
Tilmeldt: Oct 2007
Respekt:
0
Svits brysterne let på panden i fedt. Derefter koges de forsigtigt i fløde med et par halve løg. Sovsen bliver også god.
Svar: 810
Tråde: 0
Tilmeldt: Feb 2010
Respekt:
0
Tak skal I have, det ser alt sammen meget lækkert ud, og jeg kan slet ikke vente med at komme igang.
Skal prøve tricket med at plukke og brænde næste gang.
Man er først en rigtig mand når man er Morfar"
"Den der ler sidst er langsomt opfattende"
Svar: 1.492
Tråde: 0
Tilmeldt: Jun 2007
Respekt:
0
Min standard opskrift på vildt:
vildt
fløde
enebær, knust
salt
bacon
løg(eventuelt rød, giver en sødere smag)
Svampe
Og et drys frisk persille lige før der serveres.
Her til kartofler... Der kan varieres mellem kogte, grov kartofel mos med rodfrugter, eller andet.
Det virker udemærket på fasan, så den virker nok også på duer.
Mvh
Christensen
Livet rummer mange forunderlige spørgsmål...
Hvorfor er det fx. fysisk umuligt at købe et våbenskab der er stort nok?
Mvh
Christensen