Tråd vurdering:
  • 0 stemme(r) - 0 gennemsnitligt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sådan udbener du et dyr ...
#1
.... meget meget meget meget hurtigt og effektivt! Det er en sand fornøjelse at se, der er ikke en forkert eller overflødig bevægelse!

http://www.youtube.com/watch?v=xijmge8_NJw

"At ramme ved siden af er også at ramme!"
"At ramme ved siden af er også at ramme!"
Svar
#2
Hvis han fik arbejde på det lokale svineslagteri ville de andre strejke fordi han er for langsom og snakker for meget.........not

--
mvh M@X 2.0
Boltlift - or bust...
[Image: patch7.gif][Image: rav.gif]
Time weighed heavily on the craftsmans shoulders whispering
Compromise!

No true craftsman ever listened!
Hard work beats talent, when talent doesn't work hard.....

Mvh  M@X 2.1
Svar
#3
Damn han er god. Men egentligt ret lærerigt hvis man kigger den igennem nogle gange. Man kan da se hvordan udskæringerne er sådan ca.

Han kan desuden også pelse den ret hurtigt: http://www.youtube.com/watch?v=_wnGxuVmj...re=related

MvH
Morten

[IMG] http://img.photobucket.com/albums/v603/S...rdlogo.gif [/IMG]
.22lr, .22wmr, .17hmr, .243Win, .308Win, 9,3x62
MvH
Morten


.22lr, .22wmr, .17hmr, .243Win, 6,5x55, .308Win, 9,3x62
Svar
#4
Er du da sindsyg det går stærk. Ham vil jeg ikke have til at slagte mit næste krondyr. Jeg ville jo slet ikke kunne følge med med poserne til kødet [Big Grin]

Mvh
Jonas
Svar
#5
damn, det gik sq stærkt!!!!!!!!! kunne slet ikke følge med.

[Image: Unavngivet1.jpg]
hmm, skal der være klumper i en prut????

[Image: dralflogomnavn.jpg]
hmm, skal der være klumper i en prut????



livet er ikke så slemt endda, hvis man overvejer hvad alternativet er

SÅ SMIL DOG!!  Tongue

Nu med et par glasøjne.  Cool
Svar
#6
Så for den, det der går stærkt...teknikken han bruger til at udbene boven er intet mindre end beundringsværdig...kan nævne at jeg til min kommende svendeprøve har en hel time til at grovpartere en halv gris..

Vegetar, gammelt indiansk ord for dårlig jæger.
Vegetar, gammelt indiansk ord for dårlig jæger.
Svar
#7
Nej den teknik med boven kendte jeg heller ikke lige, men damn det gik stærkt. Så hurtigt kan jeg ikke en gang nå at grov partere et rådyr.

train hard, fight easy
Hard work doesn't guarantee success, but no work guarantees failure..
Svar
#8
Jeg bliver nød til at anskaffe mig en Kaptajn Klo, og lure hans teknik af ...

Jeg har i fordums tid trænet op til DM for slagterelever, hvor "konkurrencekødet" bestod af et helt lam. På toppen kunne jeg grovpartere et lam på omkring 2 minutter, og lave en fuldstændig detailopskæring på omkring de 40-45 minutter.

8 minutter for et stykke hjortevildt af den størrelse fuldstændig udbenet, det er sygt!

Flåningen går altså også ekstremt hurtigt! Fix ide at bruge albuerne på den måde.

"At ramme ved siden af er også at ramme!"
"At ramme ved siden af er også at ramme!"
Svar
#9
He He det ser ski ud til han har prøvet det før :-) fedt og se en mester i aktion!
Svar
#10
Der er åbentbart andre amerikanere der har for meget fritid: http://www.youtube.com/watch?v=HmW87RoU7-8

Hold nu k*** det går hurtigt!

"At ramme ved siden af er også at ramme!"
"At ramme ved siden af er også at ramme!"
Svar
#11
Man kan godt lure nogle tricks, selvom man aldrig kommer op på den hastighed. Jeg har f.eks. aldrig tænkt på, at man kan lade bovene sidde på kroppen når man udbener dem, så selve kroppen bliver anker/modvægt når du lægger kræfter i. Smart.

Han får også gode store stykker kød til hakkeren, så man slipper for at fylde fryseren med knogler.Det er også smart. Hvis man så har en stor gryde kan man jo lave en ordenlig portion fond på knoglerne. Det er koncentreret velsmag at putte i fryseren til senere brug i sovs, suppe, gule ærter m.m.m.

Venlig hilsen Lasse,DTAP
...Buy the best and cry only once.
[Image: ajbutton.gif]
Hilsen Lasse

... Buy the best and cry once.
Svar


Forum spring:


Brugere der kigge i denne tråd: 3 gæst(er)