Tråd vurdering:
  • 0 stemme(r) - 0 gennemsnitligt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lidt input til besøg på fastlandet.
#1
Nært forestående er første kæresteweekend uden børn med to overnatninger i 15 år.
En mulighed der bliver måske en realitet..
MEN hvor skal vi hen...
Uerfaren som vi er er her en mulighed for at komme med gode ideer..
Vi snakker:
I Silkeborgegnen, hotel, kro eller hytte (evt. på campingplads)...

Kom frisk med ideer.... Og husk vi er friluftsmennesker 

________________________________________________________________________________________________
[Image: ajbutton.gif]
A house without a rifle is just a house..
________________________________________________________________________________________________

A house without a rifle is just a house..
Svar
#2
@farT4

Aner ikke noget om området, men håber i får en hyggelig weekend[Big Grin][Big Grin][Big Grin]

/Rolin

[Image: image_zps40cd4b03.jpg]

"Non timeo mori, nec vivere Vereor"
Acts 10:13, "Rise, Peter; kill, and eat".

The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why.



Svar
#3
Det lyder som en god ide. Jeg kan anbefale
- En cykeltur om Julsø er flot og giver lidt sved på panden
- bestil en wellness-pakke i badeanstalten http://badeanstalten.silkeborgkommune.dk
- spise på Piaf, Gastronomisk Institut eller måske besøge Lyng Dal Hotel i Gl. Rye
- måske en tur med Hjejlen, hvis vejret er godt
- snyd ikke dig selv for et besøg hos Kr. Skov i Bording

God fornøjelse
Mvh Lars

"Jeg har mange forskellige interesser, men de slutter alle på -jagt"
"Jeg har mange forskellige interesser, men de slutter alle på -jagt"

Forbundsmester 2020 i sporting, jagtfeltskydning og jagthorn!
Svar
#4
Jeg kender ikke Lyng Dal Hotel.
Men hold dig fra hotel Gl. Ry Kro ... jeg har været der på et to-dages kursus for et par år siden. Det var ikke nogen speciel god oplevelse. Kurset var rigtig fint - men forplejningen var mangelfuld.

Rundstykkerne til morgenmaden var ikke top-kvali men seje og "føtex-agtige". (Det kan være bagerens skyld - hvis de er leveret fra den lokale bager - og ikke hotellets - men det ved jeg ikke noget om - fakta er, de blev stillet frem til kunderne)

Madportionerne var for små til frokost. Vi fik en skål grøn salat til deling pr. 4 mand om bordet. Der kom en tallerken med to pålægsskiver (flæskesteg) og et par tigerrejer i marinade... dertil lidt grønt pynt til hver og en kurv med lidt brød til deling. Manden der sad over for mig var muslim af samme størrelse og statur som mig (100+) og kunne ikke spise svinekødet - så han fik kun et par salatblade og et par rejer til frokost... Det blev påtalt til personalet, at der ikke var mad nok til frokost.

Til aftensmad var den gal igen. Forretten var en slags rejecocktail med et par tigerrejer i en lillebitte skål med lidt grønt med en krydret dressing og et stykke flutes. Hovedret - jeg fik en bøf på ca 50 gram - det var det tynde endestykke af en meget lille kalvemørbrad. Der var lidt variation i størrelsen fra tallerken til tallerken - nogle fik måske 70-80 gram. Det lugtede af, at man havde fået købt for lidt ind - og havde forsøgt at strække råvarerne til lidt rigeligt personer... Dertil små skåle med små kartofler til deling ved bordet og sauce plus lidt grøntsagspynt. Rundt om bordet var vi 7-8 voksne mænd, der overvejede seriøst at ringe efter en pizza til hotelværelset - vi havde mobilen fremme - men den almindelige dannelse gjorde, at vi holdt os i skindet.

Kagen til eftermiddagskaffen fra frossen inden i.... lidt synd, for kagen smagte godt (da den var tøet op på tallerkenen). Man kan diskutere, om man overhovedet kan servere frosne optøede kager... men disse havde faktisk været ok - hvis ellers de var tøet ordentlig op forinden (Nu har jeg også en sød tand - og er relativ taknemmelig i den henseende)... ellers er jeg af den overbevisning, at man serverer friskbagt/frisk leveret kage bageren til eftermiddagskaffebordet.

Værelset jeg boede på var nedslidt og trængte i den grad til modernisering og sengen en frisk madras... røven snak nærmest helt ned på gulvet gennem sengen... (Inde de vittige kommentarer flyver fra hoften - ja jeg har en ordentlig røv - det har velvoksne mænd... og det vil pigerne have, for så er der mere vægt bag, når der.... [8D])

Og ja, når man kritiserer en virksomhed, skal man skrive sit navn:

Rex Andersen, Vejle

.....ualmindelig velinformeret i forhold til min alder ... :-)

Favourite Quote: En humlebi ved ikke, at den ikke kan flyve......Gå ud på terrassen og vift med armene...hvis du letter må du være uvidende ;-)
.....ualmindelig velinformeret i forhold til min alder ... :-)

Favourite Quote: En humlebi ved ikke, at den ikke kan flyve......Gå ud på terrassen og vift med armene...hvis du letter må du være uvidende ;-)
Svar
#5
Mon ikke tagergaard kan komme med lidt lokalnyt om Lyng Dal Hotel?
Mvh Lars

"Jeg har mange forskellige interesser, men de slutter alle på -jagt"
"Jeg har mange forskellige interesser, men de slutter alle på -jagt"

Forbundsmester 2020 i sporting, jagtfeltskydning og jagthorn!
Svar
#6
Ang gl. Rye kro.

Gad vide om der er kommet nye boller på suppen.

Jeg har lige været til en 60 års fødselsdag der. Blev modtaget i gamle slidte lokaler. Dog var gaæsset uden for slået. Vægen var ny kalket og gulvet var poleret . Og alt var pent rent osv. Det bar tydeligt preg af at her gjorde man virkelig hvad man kunne.
Dette er noget jeg kan lide.
For, for retten var et glas med hjemme lavet sur sød sovs. Hvor i der stod 3 rasp indbagte Tiger rejer .
For retten var fiske anretning med alverdens fisk. Fiske suppe osv
Efter 2 forretter var der for Desert.
Hoved retten var noget så alm som mørbrad med brun sovs og kartofler
Og desserten var et lille stykke kage . Lidt is og lidt konfekt.
.
Jeg er en kræsen person . Ment på den måde at jeg kan lide det meste mad . Men der skal meget til jeg siger wau. Og gl kro er noget af det bedste selskabs mad jeg har fået i mit liv. Og tilmed serveret af de dygtigste unge mænd.
Har rejst i hele Danmark og meget af verden . Hvis jeg kunne holde en fest lige hvor jeg ville blev gl Rye kro stedet

Til sammenligning har jeg lige været på det fine sted resultant Bellahøj . Flotte flotte bygninger uden fra. Men når man kom ind var væggene nedslidte. Cigaret skoder flød i i bede og over alt bag ved . Græs mellem fliserne . Kold og for lidt mad. Som jeg fagtis tror smagte godt. Men kold mad duer bare ikke. Og det mest uvenligt personale .

Men nu tror jeg ikke du tager til mørke Jylland for at side på gammel ry kro.
Gastronomisk institut i Silkeborg støtter jeg helt op om fantastisk sted.
Måske Munkebjerg hotel , casino og restaurant i Vejle. Hvor det både er muligt at få noget til ganen og sjælen .
Og når du er i disse områder så tænker du nok at du vil besøge nord Europas største jagt butik. Øst jysk våben . LAD VÆREE. Det er spild af tid. Det er så dårligt jeg slet ikke gider anmelde det.

Mvh Michael Petersen

Michael

skovarbejder af guds nåde
Michael

skovarbejder af guds nåde
Svar
#7
Hvis du kan leve med alm. kromad, men gerne vil høre nogle røverhistorier, så overvej Rindsholm kro. Frode og Hanne (hvis jeg husker korrekt) er et par fantastiske mennesker, der har en masse historier at byde på Smile

Mvh. Loft
Svar
#8
Hvis I skulle komme forbi Gl. Rye, så kan jeg anbefale både Gl. Rye Kro og Hotel Lyng Dal, det er to helt forskellige spisesteder, men helt i top på hver deres måde. Ellers er der Hotel Julsø, som kan tilgåes med skib, gåben eller bil (næsten).

Så overnat på Holmens Camping i en fin hytte og tag skibet fra Ry til Silkeborg, brug dagen i Silkeborg og stå af ved Hotel Julsø på vejen hjem og spis der. Gå siden hen de 5 km hjem til campingpladsen.
Så tror jeg I har fået dækket behovet for udendørsaktiviteter og oplevelser.

Ellers er I velkomne til en kold på terrassen, hvis den yngste (18 år) er hjemme, kan I hilse på en leukæmi-overlever, der har 10 års jubilæum i år :-)
Svar


Forum spring:


Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)