18-12-2008, 10:13 PM
Citat:quote:
Originally posted by Tonny
@ElevenCitat:quote:
2-3cm fra hvor i har afskåret spiserøret ligger i et ca 3cm lang snit midt i spiserøret. Nu køre i enden af spiserøret i gennem så mange så muligt og giver slip
Er det mindre bøvlet end en knude?
Nå men da jeg ofte selv spiser de dyr jeg brækker så tager jeg mig den tid der skal til, med knuder..
jeg synes umiddelbart jeg det virker bedre og lettere
Citat:quote:
Derimod forstår jeg ikke dem som partou skal blotlægge kødet i begge køller for at skære låsen over, det er da direkte dumt, og giver kun tørt og evt. ødelagt kød.
+GONE2HUNT+
Op ad bakke, er trods alt stadig fremad.
kunne ikke være mere enig. Synes det trist at skulle til at skære kød af køllen der kunne være blevet en god middag ud af i stedet for
Mvh
Christensen
Naturnærskovdrift? Der var en grund til Dalgas ikke plantede bøg på heden!
Mvh
Christensen
Christensen