Tråd vurdering:
  • 0 stemme(r) - 0 gennemsnitligt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hjælp - gås i kuglegrill
#5
Ifølge Jan Glæsel´s weber-bøger skal en kalkun på 4,5 til 5,5 kg. have 2½ til 3 timer. Dertil skal lægges ekstre tid hvis kræet er farseret.
Så mon ikke 3 til 3½ time og et stegetermometer er nogenlunde det......[?]

Husk at du skal suplerer med ½ rør grilkul efter ca. 2 timer - husk at de skal være "startet", ellers kan de give en grim smag.

Rigtig god fornøjelse med dit foretagen. Det er så hyggeligt, men man bliver bare lidt "akademisk" at høre på efter ventetiden ved grillen.......[^][^]

Ps. God jul....[Smile]

Asbjoern
------------------------------
Nu også med 338 win. mag......
Asbjoern
------------------------------
Tikka M695, 6,5 "træls"
Sako 75 Stainless, "Dirty old six"
Svar


Beskeder i denne tråd
Hjælp - gås i kuglegrill - af korthår - 24-12-2008, 01:56 PM
Hjælp - gås i kuglegrill - af GT - 24-12-2008, 02:11 PM
Hjælp - gås i kuglegrill - af Kim Richter - 24-12-2008, 02:11 PM
Hjælp - gås i kuglegrill - af Eric A - 24-12-2008, 02:51 PM
Hjælp - gås i kuglegrill - af Asbjoern - 24-12-2008, 03:59 PM
Hjælp - gås i kuglegrill - af korthår - 24-12-2008, 04:33 PM
Hjælp - gås i kuglegrill - af STROM - 24-12-2008, 04:36 PM
Hjælp - gås i kuglegrill - af korthår - 25-12-2008, 12:03 PM
Hjælp - gås i kuglegrill - af Asbjoern - 25-12-2008, 02:40 PM
Hjælp - gås i kuglegrill - af korthår - 25-12-2008, 04:11 PM
Hjælp - gås i kuglegrill - af GT - 25-12-2008, 06:35 PM
Hjælp - gås i kuglegrill - af Asbjoern - 25-12-2008, 08:03 PM
Hjælp - gås i kuglegrill - af rkn - 27-07-2009, 11:57 PM

Forum spring:


Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)