25-12-2008, 08:03 PM
Citat:quote:
Originally posted by korthår
Citat:quote:
Originally posted by Asbjoern
Du gav den altså 3½ time??
Asbjoern
------------------------------
Nu også med 338 win. mag......
Ja - lige godt og vel 15:00 - 18:45 (tid til udskæring ikke indregnet, det kommer ovenpå, det med "klar til servering" var derfor lidt overdrevet[:I])
Så dit gæt/anbefaling, var ikke helt ved siden af[]
mvh
Korthår
Har faktisk lige smidt en flæskesteg på webberen....[:p]
Den skal ha´ en 2½ time med indirekte varme og på lavt blus......manner [^]
Omregnet til Gammeltoft´s skala må det være en 8-9 øl´s tid..... (er startet på den første)..[]
Asbjoern
------------------------------
Nu også med 338 win. mag......
Asbjoern
------------------------------
Tikka M695, 6,5 "træls"
Sako 75 Stainless, "Dirty old six"
------------------------------
Tikka M695, 6,5 "træls"
Sako 75 Stainless, "Dirty old six"