Tråd vurdering:
  • 0 stemme(r) - 0 gennemsnitligt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Weberrådyr
#1
Vi har en ynglingsopskrift på rådyr. Konen er blevet træt af den originale i ovnen, så her er en ny og jeg vil påstå bedre og nemmere opskrift på rådyr.

Man tager en kølle eller ryg og pudser den af for hinder og sener. Skærer den i store mundrette stykker ca. 5X3X3 cm , disse stykker marineres i et døgn i køleskabet i følgende blanding:

Olie
Santa Maria alround blanding
Hvidløg

Mariner det i en frysepose og vend den et par gange i perioden.
Fyr op i weberen og når den er klar så anret stykkerne, læg låget på giv dem et kvarterstid eller mere alt efter ønske og smag.

Server med kartoffelmos, græske kartofler eller kartoffelsalat.

Der er ikke meget arbejde hvis man skal have gæster, da alt arbejdet er gjort dagen før. Og så kan man jo stå og hygge ved grillen med et par kolde, mens man "holder øje".

[Image: Slvbukcopy-1-1.jpg]

+GONE2HUNT+

Op ad bakke, er trods alt stadig fremad.

Nu med 25X forstørrelse.


+GONE2HUNT+

King of varmint

Op ad bakke, er trods alt stadig fremad.



NU MED DÆMPER
Svar
#2
Den skal prøves!
Svar


Forum spring:


Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)