11-05-2009, 11:10 PM
Helt enig med Tonny lad den ikke hænge i 40 gr. dage husk at tælle tiden med helt til den skal på grillen dvs. at tiden der gå med at nedfryse/optø den også skal tælles med.
Mine dyr hænger normalt til dagen efter, jeg afpudes kødet på ryggen, laver 1 kølle til småkød gemmer 1 hel kølle og hakker resten.
Ellers har vi ikke en chance for at nå og spise det inden det bliver for gammelt, men jeg får også mellem 20 - 50 kg i fryseren om året.
KR
Heller komme galt afsted end slet ikke afsted.
Nu plads til 15 i skabet.
Mine dyr hænger normalt til dagen efter, jeg afpudes kødet på ryggen, laver 1 kølle til småkød gemmer 1 hel kølle og hakker resten.
Ellers har vi ikke en chance for at nå og spise det inden det bliver for gammelt, men jeg får også mellem 20 - 50 kg i fryseren om året.
KR
Heller komme galt afsted end slet ikke afsted.
Nu plads til 15 i skabet.
If you pay with penuts.
You only get monkeys
You only get monkeys