12-05-2009, 03:02 AM
Jeg lader aldrig mine dyr hænge. De bver pelset og parteret med det samme efter hjemkomst. De bliver derefter skyllet grundigt i koldt vand for at fjerne blod m.m. hvorefter de bliver frosset med det samme.
Når jeg så tilbereder det, tager jeg det op to døgn før det skal bruges - så ligger det lige så stille og modner der. JEg kan ikke smage forskel på dyret om det har hængt eller ej - og det jeg har tilberedt har været så mørt at det kunne tygges med et øjelåg - også selvom det ikke har hængt.
Til gengæld risikerer jeg ikke at køde fordærves i sommervarmen, eller der går utøj i det....
.....nu også ejer af en pumpehagler :-)
Favourite Quote: En humlebi ved ikke, at den ikke kan flyve......Gå ud på terrassen og vift med armene...hvis du letter må du være uvidende ;-)
Når jeg så tilbereder det, tager jeg det op to døgn før det skal bruges - så ligger det lige så stille og modner der. JEg kan ikke smage forskel på dyret om det har hængt eller ej - og det jeg har tilberedt har været så mørt at det kunne tygges med et øjelåg - også selvom det ikke har hængt.
Til gengæld risikerer jeg ikke at køde fordærves i sommervarmen, eller der går utøj i det....
.....nu også ejer af en pumpehagler :-)
Favourite Quote: En humlebi ved ikke, at den ikke kan flyve......Gå ud på terrassen og vift med armene...hvis du letter må du være uvidende ;-)
.....ualmindelig velinformeret i forhold til min alder ... :-)
Favourite Quote: En humlebi ved ikke, at den ikke kan flyve......Gå ud på terrassen og vift med armene...hvis du letter må du være uvidende ;-)
Favourite Quote: En humlebi ved ikke, at den ikke kan flyve......Gå ud på terrassen og vift med armene...hvis du letter må du være uvidende ;-)