Tråd vurdering:
  • 0 stemme(r) - 0 gennemsnitligt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vildsvin bacon?
#1
Hej gæve gallere, har i nogensinde prøvet vildsvinebacon?
Eller har i hørt om nogen der har lavet det?

Tror i det er muligt at få en slagter til at lave sådan en omgang, eller er det til at lave selv uden at skulle købe grej til flere tusinde kroner?
-
Michael Hansen
Suppejægeren
Svar
#2
Det bliver for tørt. Kødet mangler tilstrækkelig fedtmarmorering.

[center][Image: topl.jpg][Image: eye-10.gif][Image: topr.jpg][/center][center][Image: gandalf2.jpg][/center]

Assumption is the mother of all ****ups... and anything is possible if you don't know what you are talking about.


Assumption is the mother of all ****ups... and anything is possible if you don't know what you are talking about.
Svar
#3
Citat:quote:

Originally posted by Høgh

Det bliver for tørt. Kødet mangler tilstrækkelig fedtmarmorering.

[center][Image: topl.jpg][Image: eye-10.gif][Image: topr.jpg][/center][center][Image: gandalf2.jpg][/center]

Assumption is the mother of all ****ups... and anything is possible if you don't know what you are talking about.



Vrøvl[}Smile]Jeg har fået masser af hjemmerøget vildsvinebacon og brystflæsket på en god so er lige så fedt som på et tamsvin[:p]

Penge er ikke noget værd før de bliver brugt!!
Svar
#4
Det må prøves så.....

[center][Image: topl.jpg][Image: eye-10.gif][Image: topr.jpg][/center][center][Image: gandalf2.jpg][/center]

Assumption is the mother of all ****ups... and anything is possible if you don't know what you are talking about.


Assumption is the mother of all ****ups... and anything is possible if you don't know what you are talking about.
Svar
#5
Drools!! Glæder mig til at få fat på en gris.
-
Michael Hansen
Suppejægeren
Svar


Forum spring:


Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)