07-09-2009, 11:08 AM
En af mine jagt kammerater har skudt en sød lille stribet gris på 8.5 kg, og nu har han været så flink at invitere på grillet gris på Lørdag [:p]
Men han har spurgt mig hvordan jeg ville lave sådan en, og det ved jeg ski ikke lige, er lidt bange for at den måske blir tør.
Hvordan gør man med sådan en fætter? er der nogen der har et forslag eller en opskrift vi måske kunne bruge.
P.S. Vi har en 99 Cm Weber grill eller en "almindelig" grise grill med varmen ved siden.
Vh
Morten
Men han har spurgt mig hvordan jeg ville lave sådan en, og det ved jeg ski ikke lige, er lidt bange for at den måske blir tør.
Hvordan gør man med sådan en fætter? er der nogen der har et forslag eller en opskrift vi måske kunne bruge.
P.S. Vi har en 99 Cm Weber grill eller en "almindelig" grise grill med varmen ved siden.
Vh
Morten
Vh
Morten
Jeg lider ikke af sindssyge... Jeg nyder det faktisk.
Morten
Jeg lider ikke af sindssyge... Jeg nyder det faktisk.