Tråd vurdering:
  • 0 stemme(r) - 0 gennemsnitligt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gåsebryst m. honning
#1
Har for en time siden fortæret en fremragende grågås. nam nam!
Sådan blev den tilbredt, tilføjelser til opskriften modtages gerne [Big Grin]
[Image: IMG_0042_big_thumb.JPG]

Skær brystet fra gåsen og steg dem på panden med skindsiden nedad.
Husk at ridse skindet så brysterne ikke krøller sammen.(Hvis ellers der er noget, jeg var doven og havde revet det af, så gåsen ikke skulle plukkes [8D])
Jeg krydrede dem med groft salt og frisk kværnet peber.
De fik lov at simre på panden under lav varme i ca. 30 min
med et par søde små tomater (f.eks. cherry el.lign.)
Brysterne skal vendes jævnligt, så de ikke bliver brankede.

Når kødet er gennemstegt (eller har den rosa farve som ønskes)
Lægges de til at hvile på en tallerken, VENT med at putte sølvpapir over, da de så vil stege videre under folien
Gåsefedtet fik lov at blive i panden og jeg tilsatte en bøtte honning, 3 fed fint hakket hvidløg, en fint hakket chili, salt og peber.
Det fik lov at til at blive varmet godt igennem under omrøring.

Imellemtiden har du lavet kartofler (de kan evt. laves i ovnen, hvis man rigtig vil have guf) - gætter på alle her kan finde ud af det, så opskriften gider jeg ikke skrive [:o)]

De færdige kartofler skæres i mindre stykker og ligges i et fad, brysterne skæres i skiver og lægges fint oven på kartoflerne og til sidst hældes den varme honningsovs ud over hele pivetøjet.
Serveres med et par kolde fra kassen!
[Image: mad_big_thumb.jpg]
-Bon Appetit!
-
Michael Hansen
Suppejægeren
Svar


Forum spring:


Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)