Tråd vurdering:
  • 0 stemme(r) - 0 gennemsnitligt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Storkesuppe
#1
Inspireret af TV serien Lærkevej hvor der serveres suppe kogt på stork, bringes der her en opskrift på fuglesuppe. Da det som bekendt ikke er let at skaffe en stork benyttes fasan i stedet for.

Fasanen flåes og skæres i stykker og brunes i en gryde. Der tilsættes evt. et hakket hvidløg.

Tilsæt 1 liter boulion samt hakket gulerødder og porrer (evt. løg)

Det småkoger i ca. 1/2 - 1 time og fuglen tages derefter op af gryden, kødet pilles fra og skæres i mundrette stykker og hældes tilbage i gryden.

Der tilsættes tomatpasta eller tomatpüre og afslutts med 1/4 liter fløde eller cremfine.

Suppen smages til med salt peber og evt. en knivspids chili til at give lidt karakter.

Velbekomme!

[Image: PeterandTony0507012-1-1.jpg]


Svar


Forum spring:


Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)