Tråd vurdering:
  • 0 stemme(r) - 0 gennemsnitligt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Til inspiration ...
#1
Kronesteg af sommerbuk, chokoladeglace, kompot af violette kartofler og smørristede kantareller. Bon appetit!

[Image: 9027_166946208974_651833974_3612267_3312407_n.jpg]

"At ramme ved siden af er også at ramme!"
"At ramme ved siden af er også at ramme!"
Svar
#2
Opskrift! Du kan ikke poste sådan et billed uden opskrift! [Big Grin]

Mvh
Christensen

Livet rummer mange forunderlige spørgsmål...
Hvorfor er det fx. fysisk umuligt at købe et våbenskab der er stort nok?
Mvh
Christensen
Svar
#3
Enig! Frem med opskrift og fremgangsmåde til os (mig [Big Grin]) der ikke har den store erfaring med madlavningen.

Man bliver satme ellers sulten og for (næsten) lyst til at lave mad [:p]
Svar
#4
-Kroner skåret af råvildt (beregn 3 ribben per mand, kommer sæføli an på størrelsen af dyret) brunes af på en pande, krydres med salt, peber, evnt lidt timian og færdigsteges i forvarmet ovn v. 200 grader ca. 10-12 min (eller til en centrumtemp. på ca. 54-55 grader)

-Ben fra vildt (3-4 kg) brunes i en gryde, tilsættes løg, porrer, selleri og gulerødder og dækkes med vand. Kog op og skum grundigt de næste 10 min. Skru ned for blusset og lad simre ca. 6-7 timer. Sigt "suppen", gerne gennem et klæde, og kog ind for fuld blus til glaceagtigt-konsistens (pas på, det går hurtigt til sidst). Varmes forsigtigt op før servering og tilsættes (piskes grundigt) et par tern god cacaoholdig mørk chokolade og ligeså af koldt smør. Herefter må glacen ikke koge igen.

-Kog kartofler møre, køl ned og mos dem med en gaffel. Sauter skalotteløg, timian, to tykke skiver god bacon, og et fed hvidløg eller to i en gryde. Kom "rigeligt" (hvad der svarer til en lurpak) med usaltet smør i, og lad det smelte. Lad det hele simre 5-10 minutter. Sigt nu "smørblandingen" for løg, urter og diverse og hold den lige under kogepunktet. Tilsæt de moste kartofler lidt ad gangen til kompotten samler sig, rør til sidst finthakket purløg i. Server straks.

-Tilbehør: Kantareller (Danske, de tørrede eller plutoniumfyldte hviderussiske holder ikke!!!) sauteret i lidt smør. Meget tynde ringe af skalotteløg. Hjemmelavede chips; ultratynde skiver kartoffel, friteret i glohed smagsneutral olie.

"At ramme ved siden af er også at ramme!"
"At ramme ved siden af er også at ramme!"
Svar
#5
Den er skevet bag øret !! [^]
Svar


Forum spring:


Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)