20-03-2010, 10:03 PM
Linderød-svinet er måske bare en repræsentant for de oprindelige domesticerede svin. Og hvor skulle man have fået dem fra oprindeligt andet end ved at indfange vilde svin og hegne dem. Så at der må være ligheder må være ret indlysende synes jeg. Nu er Linderød svinet i øvrigt ikke så enestående endda - vi har vores egen beskyttede oprindelige race: http://pdir.fvm.dk/Sortbroget_Landracesv...x?ID=10196
De skulle i øvrigt være god mad: "På restaurant Noma afholdt vi for nylig en smagning af svinekødet fra den sortbrogede danske landrace for indbudte kokke, mad- og vinjournalister. 9 ud af 10 bedømte entydigt kødet som det bedste svinekød, de nogensinde havde smagt. " - Se: http://www.clausmeyer.dk/da/faglige_enga...brug_.html
Men vildsvin smager jo også ret godt... Jeg tror de ville smage endnu bedre hvis de var nedlagt herhjemme[]
Mvh.
Jens
It's not the caliber of the rifle that matters,
It's the caliber of the man behind it.
De skulle i øvrigt være god mad: "På restaurant Noma afholdt vi for nylig en smagning af svinekødet fra den sortbrogede danske landrace for indbudte kokke, mad- og vinjournalister. 9 ud af 10 bedømte entydigt kødet som det bedste svinekød, de nogensinde havde smagt. " - Se: http://www.clausmeyer.dk/da/faglige_enga...brug_.html
Men vildsvin smager jo også ret godt... Jeg tror de ville smage endnu bedre hvis de var nedlagt herhjemme[]
Mvh.
Jens
It's not the caliber of the rifle that matters,
It's the caliber of the man behind it.
It's not the caliber of the rifle that matters,
It's the caliber of the man behind it.
It's the caliber of the man behind it.