Tråd vurdering:
  • 0 stemme(r) - 0 gennemsnitligt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Holdbarhed vildtkød
#3
Har netop været på ferie i Norge hvor vi havde lejet båd. Der var masser af makreller, en del lange, brosme, sej, alm. torsk og rødfisk mv.

der blev spist fisk en del gange - og en del blev vacuumpakket, frosset ned og transporteret hjem i lukket flamingokasse med fryseelementer og frosne vandflasker.

Nu ligger der en god portion makreller og venter på at jeg får bygget den røgeovn jeg har gået og drømt om [Wink]

Har brugt endeløse poser, men mener det er billigere at bruge færdige poser.

Og ja - de er noget tykkere end almindelige fryseposer - så mine varme anbefalinger !!

TSX - formerly known as JSS
mvh
Svar


Beskeder i denne tråd
Holdbarhed vildtkød - af Explorer - 09-08-2010, 12:50 PM
Holdbarhed vildtkød - af farT4 - 09-08-2010, 04:36 PM
Holdbarhed vildtkød - af TSX - 09-08-2010, 05:00 PM
Holdbarhed vildtkød - af Lars M. L. - 09-08-2010, 07:05 PM
Holdbarhed vildtkød - af rkn - 09-08-2010, 07:58 PM
Holdbarhed vildtkød - af CP - 09-08-2010, 08:04 PM
Holdbarhed vildtkød - af chrstn_olsen - 09-08-2010, 08:45 PM
Holdbarhed vildtkød - af ran - 10-08-2010, 11:57 AM
Holdbarhed vildtkød - af pete1234 - 11-08-2010, 11:59 PM
Holdbarhed vildtkød - af Hog - 12-08-2010, 06:57 PM
Holdbarhed vildtkød - af Vilsgaard - 02-09-2010, 01:11 AM

Forum spring:


Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)