26-09-2010, 04:26 PM
Har lige brug for lidt indput...
Svigerforældrerne kommer lige om lidt, og det er bestemt at der skal ofres et rygstykke fra forårsbukken i aften..
Men nu forslår konen gu hjælpme at det skal ske i weberen...
Så jeg mangler lige lidt erfaring hertil..
Hvor lang tid, smøres med hvad, pakkes ind???????
Alle forslag er velkomne...
Og hvad med smagen til soucen?? Skal ryggen i fad???
HJÆLP...
________________________________________________________________________________________________
A house without a rifle is just a house..
Svigerforældrerne kommer lige om lidt, og det er bestemt at der skal ofres et rygstykke fra forårsbukken i aften..
Men nu forslår konen gu hjælpme at det skal ske i weberen...
Så jeg mangler lige lidt erfaring hertil..
Hvor lang tid, smøres med hvad, pakkes ind???????
Alle forslag er velkomne...
Og hvad med smagen til soucen?? Skal ryggen i fad???
HJÆLP...
________________________________________________________________________________________________
A house without a rifle is just a house..
________________________________________________________________________________________________
A house without a rifle is just a house..
A house without a rifle is just a house..