Tråd vurdering:
  • 0 stemme(r) - 0 gennemsnitligt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Langtidsstegt vildsvinebov
#2
Vil ikke kapre tråden, bare lige komme med en lille idé, som jeg ofte bruger...
Som en lille sjov ting, kan polentaen laves dagen før. Grøden kommes i en rimelig flad form/beholder og sættes på køl. Før servering skæres grøden, som nu er stivnet, ud i stykker a ca. 1-1,5 cm og steges gyldne og sprøde i olie på en mellemvarm pande...det giver lidt sprødhed til retten, og så er dette lille tilbehør fantastisk til at transportere den lækre skysovs fra tallerken til mund..
Det ser dælme rigtiggodt ud, og smager helt sikkert himmelsk...

Vegetar, gammelt indiansk ord for dårlig jæger.
Vegetar, gammelt indiansk ord for dårlig jæger.
Svar


Beskeder i denne tråd
Langtidsstegt vildsvinebov - af pete1234 - 27-04-2012, 10:05 PM
Langtidsstegt vildsvinebov - af Søby - 28-04-2012, 01:24 AM
Langtidsstegt vildsvinebov - af hoeg7472 - 28-04-2012, 01:46 AM
Langtidsstegt vildsvinebov - af pete1234 - 28-04-2012, 04:13 PM
Langtidsstegt vildsvinebov - af Prezzy - 19-06-2012, 09:57 AM
Langtidsstegt vildsvinebov - af Prezzy - 26-02-2013, 09:42 PM

Forum spring:


Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)