Tråd vurdering:
  • 0 stemme(r) - 0 gennemsnitligt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Langtidsstegt vildsvinebov
#4
@Søby - har selv lavet grillet polenta, der foretrækker jeg at komme fintsnittede grøntsager i fx grønne bønner, rød peberfrugt mm. det smager genialt[Smile] Her havde jeg blot lyst til at lave den rigtigt cremet med de "friske" majs.

@hoeg7472 - Det er mere eller mindre lavet på slump. Mængderne af kartofler og andet tilbehør kommer jo lidt an på gæsterne (mænd eller mus[Wink]). Polentaen skal der kommes vand, mælk, fløde, smør, revet parmesan eller sky ved alt efter temperament og alt efter hvor fast man vil have den.

Det vigtigste her er at langtidsstegningen ikke må foregå ved højere temperatur, så man ikke piner væske ud af det til tider magre vildtkød, men det skal have tid til at mørne i ovnen - så det er lidt en balance.

Mvh Peter
###################
[Image: ajbutton.gif][Image: S_LLogo_2.jpg]
Svar


Beskeder i denne tråd
Langtidsstegt vildsvinebov - af pete1234 - 27-04-2012, 10:05 PM
Langtidsstegt vildsvinebov - af Søby - 28-04-2012, 01:24 AM
Langtidsstegt vildsvinebov - af hoeg7472 - 28-04-2012, 01:46 AM
Langtidsstegt vildsvinebov - af pete1234 - 28-04-2012, 04:13 PM
Langtidsstegt vildsvinebov - af Prezzy - 19-06-2012, 09:57 AM
Langtidsstegt vildsvinebov - af Prezzy - 26-02-2013, 09:42 PM

Forum spring:


Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)