Svar: 923
Tråde: 0
Tilmeldt: Apr 2005
Respekt:
0
Jeg kunne godt tænke mig en masse opskrifter på hjemmelavet sennep.
Helst opskrifter som i har prøvet.
De ville også være findt at i fortæller havd i har spist de til.
Lille
Hilsen Lille
Hilsen Lille
Svar: 923
Tråde: 0
Tilmeldt: Apr 2005
Respekt:
0
Nej hvad er i dog kedeligt.Ingen af jer der spiser hjemmelavet sennep.eller ligger ind med gode opskrifter.
Her er to af dem jeg har prøvet.
Hygge sennep
3 spsk. gul sennepsfrø
3 spsk. sorte sennepsfrø
6 spsk. vand
6 spsk. eddike mørkt puddersukker/ eller 2 spsk. skov honning
1 tsk. salt
3 spsk. gul og 3 spsk. sorte sennepsfrø males i morter og udrøres med 6 spsk. vand og 6 spsk. eddike, smages til med mørkt puddersukker/skov honning og 1 - 2 tsk. salt.
Man kan også erstatte sennepsfrøene med fiskemelssennep (ca. 75 -100 g).
Hæld på glas og lad det modne i 2 dage i køleskab
Whiskey sennep
½ dl Colman's sennepspulver
1 spsk.sorte sennepsfrø knust
½ dl. hvedemel
1 1/4 dl. kogende vand
1 knsp. salt
1 spsk. brun farin
1 spsk. sukker
1 spsk. hvidvinseddike
2 spsk. whiskey
1 spsk. piskefløde
Bland sennepspulver og mel i en skål. Hæld kogende vand på, og pisk til en glat masse.
Smag til med salt, farin, sukker, eddike og whiskey
Rør fløden i sennepen, og rør den glat. Smag til og tilsæt lidt mere sukker eller fløde hvis den er for stærk. Hæld på glas og lad det modne i 2 dage i køleskab.
Lille
Hilsen Lille
Hilsen Lille
<sejt, det skal prøves. Især den med whiskey ser lækker ud
Alt kød under 400 gram betegnes som pålæg