28-12-2013, 01:57 PM
Det kommer så sandelig an på om køllen kommer fra en kronhjort eller et rålam...
Hvis der er et almindelig voksent rådyr vil jeg sige ca. 4 mand pr. kølle..
Om min opskrift er "spændende" ved jeg nu ikke.. Jeg pjeler at fjerne hinderne, og dække den med bacon. Ligge den på rist over en drypbakke med 1/2 liter piskefløde og 1/2 liter vand i. Den skal have ca. 2 timer i kuglegrillen. Den første time overdakket med staniol (for ikke at brænde baconen af). Så putter jeg lidt grønsager i følden/vandet, og efter de 2 timer skal væsken bare jævnes og smages til, og så er der sovs.
________________________________________________________________________________________________
A house without a rifle is just a house..
Hvis der er et almindelig voksent rådyr vil jeg sige ca. 4 mand pr. kølle..
Om min opskrift er "spændende" ved jeg nu ikke.. Jeg pjeler at fjerne hinderne, og dække den med bacon. Ligge den på rist over en drypbakke med 1/2 liter piskefløde og 1/2 liter vand i. Den skal have ca. 2 timer i kuglegrillen. Den første time overdakket med staniol (for ikke at brænde baconen af). Så putter jeg lidt grønsager i følden/vandet, og efter de 2 timer skal væsken bare jævnes og smages til, og så er der sovs.
________________________________________________________________________________________________
A house without a rifle is just a house..
________________________________________________________________________________________________
A house without a rifle is just a house..
A house without a rifle is just a house..