12-01-2014, 12:38 AM
Citat:quote:
Originally posted by Zoli
Jeg har også forsøgt mig ud i kunsten, med lidt blandet resultat.
Slåen : Blev plukket og smidt i fryseren i en uge, herefter 3 uger i vodka. Den er så bitter af garvesyre at den kan bruges til at afsyre møbler med [xx(]
Citron : Skallen i for længe så den er så bitter at den er udrikkelig. [xx(]
Safran m. citron : Se citron [xx(][xx(]
Ovennævnte er sat i skabet og så må jeg se hvordan de smager om 6-12 måneder.
Selvkomponeret julesnaps : Kan drikkes men smager ikke af meget.
Eg : er sat til langtidslagring.
2014 : Jeg skal lave snaps på valnød og egeknop, de vil så være klar i 2015.
Mvh
Nu med S&L []
Nej , det vil de så ikke. Valnødden vil være klar omkring 2019 - 2020 cirka[]
CP
"Kryogenbehandling af riffelpiber-det virker"
CP
Trump - makes America a joke.
.17 HMR - .22 LR - .223 - 6mm.PPC - .243 - .260 - 6,5x55 - 7x57R - .308 -.300 WM - 8x57 - 8x57R - .338LM
"Kryogenbehandling af riffelpiber-det virker"
Trump - makes America a joke.
.17 HMR - .22 LR - .223 - 6mm.PPC - .243 - .260 - 6,5x55 - 7x57R - .308 -.300 WM - 8x57 - 8x57R - .338LM
"Kryogenbehandling af riffelpiber-det virker"