28-08-2014, 11:56 AM
Jo længere tørring ( Inden for rimelighedens grænser,naturligvis),jo bedre resultat. Køddet har godt af at tørre godt, inden den kommer i røgen. Hvis det koldryges som beskrevet i indlægget, og det er korrekt tørret kan det hænge længe efter rygningen, dét bliver det kun bedre af. Hvis det er røget efter "Halvvarm" metoden,40-50 Grader,så plejer jeg at bruge det rét hurtigt efter rygning.
Og ja,hjemmelavet bacon er bare meget bedre end de der flade pakker i køledisken.
I Øvrigt så har jeg også prøvet at lave vildsvine-bacon,dét blev faktisk ikke særligt spændende. Jeg har prøvet med både so og keiler-kød. Intet at det fungerede ordentligt.
Hilsen Ulrik
Og ja,hjemmelavet bacon er bare meget bedre end de der flade pakker i køledisken.
I Øvrigt så har jeg også prøvet at lave vildsvine-bacon,dét blev faktisk ikke særligt spændende. Jeg har prøvet med både so og keiler-kød. Intet at det fungerede ordentligt.
Hilsen Ulrik
Hilsen Ulrik