20-09-2014, 01:19 AM
Så er resultatet færdigt - kamstegene er så lækre at man kan skære dem i tynde skiver og bruge det som pålæg på godt brød.
Selve dyreryggen er i en klasse for sig selv - det er simpelthen, i egen beskedenhed, det bedste røget dyrekød jeg nogensinde har smagt.
De fik som skrevet kun to gange 10 timers røg.
Prøv det - det er så simpelt og smager fantastisk.
Iøvrigt skal jeg i morgen til at rense mursten, og derefter igang med at lave mig en fin røgeovn - min far,som er pensioneret murer, vil bygge den for mig - dejligt.
Selve dyreryggen er i en klasse for sig selv - det er simpelthen, i egen beskedenhed, det bedste røget dyrekød jeg nogensinde har smagt.
De fik som skrevet kun to gange 10 timers røg.
Prøv det - det er så simpelt og smager fantastisk.
Iøvrigt skal jeg i morgen til at rense mursten, og derefter igang med at lave mig en fin røgeovn - min far,som er pensioneret murer, vil bygge den for mig - dejligt.