Tråd vurdering:
  • 0 stemme(r) - 0 gennemsnitligt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Forum opdateret
#1
Information 
Hej alle
Så er vi ved at være kommet rigtig godt i gang. 
Det har sgu været en hård fødsel og vi er endnu ikke helt i land, men der sker hele tiden noget ude i kulisserne.
Vi kan konstatere der langsomt, men sikkert kommer mere og mere gang i den og der dukker flere og flere tråde op. Det er forrygende, tak for det formænd.  Smile
Sidst har Mcquolle været i gang med at ændre på sproget således, forum nu udelukkende er på dansk. 
Vi ændrer snarligt på farveopsætningen således forum fremstår knapt så koldt og forhåbentligt imødekommer forespørgsler fra I-phone brugere. 
Med hensyn til designet af siden kommer der også et nyt logo i stedet for det grimme MYBB i venstre hjørne i banneret. 

Som nævnt er vi endnu i gang med at finjustere og jeg kan afsløre at der er et nyt underfora i støbeskeen, hvor vi kan dokumentere effekten af de forskellige typer ammunition. Den er en smule tricky i forhold til dokumentationen bedst foregår ved billeder af døde dyrekroppe, hvilket kan virke anstødeligt på visse grupperinger, der også læser med på forum. Derfor arbejder vi i at lukke undergruppen,  så den udelukkende er åben for tilmeldte brugere, der ved en eller anden form for registrering tilmelder sig. Mere om det når vi kommer videre i processen.
DRALF og Aagaard jagtforening ligger lidt i dvale, men DE ER IKKE  GLEMT. Der arbejdes på at oprette DRALF-foraet så der igen kan gives adgang til de formænd, der oprindeligt var tilmeldt. 
Asgaard er en lidt anden sag, idet VTF nu ikke længere er privatejet af en enkeltperson. Derfor vil Aagaard blive selvstændigt oprettet på en anden platform, men al aktivitet vil blive annonceret herinde på VTF og diverse skydninger i Aagaard regi ligeså. 
Der er ikke lige nogen decideret fast tidshorisont, men der arbejdes på at sætte i værk snarligt.


Såfremt I er vidende om medlemmer, der endnu ikke har fået adgang, så tøv ikke med at give os en melding. Vi har i Muggerator teamet mulighed for en manuel tilmelding, hvis der fortsat måtte være problemer med indlogning. Skriv til undertegnede, så finder vi en løsning
Sidst men ikke mindst skal vi byde velkommen til Hesselager, der er sidste skud på stammen i teamet af moderatorer. Jeg er sikker på han, ved lejlighed, lige  skriver en lille præsentation af sig selv.
Det var alt for nu. 
På vegne af muggeratorteamet
Venligst
KLOKKER
Alt kød under 400 gram er at betragte som pålæg
Svar


Forum spring:


Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)