Tråd vurdering:
  • 0 stemme(r) - 0 gennemsnitligt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
katte lov
#1
så er der en der har taget initiativtil et forslag på en katte lov,
der skal bruges 50.000 støtter for at det kan komme ind til folketinget den er pt. tæt på de 10.000, så det er bare og komme igang Smile

https://www.borgerforslag.dk/se-og-stoet...d=FT-00948
Svar
#2
Jeg er egentlig overrasket over at det er 4 kvinder der har stillet forslaget.
Men nok mest fordi de kvinder jeg kender, elsker katte, og er af den "Jamen katte kan ikke hegnes ind, de er deres egen herre og går hvor de vil.!"-typen.

Min tanke er bare : Nej, så har man bare ikke gjort sin pligt godt nok som husdyr-ejer og fået installeret et egentligt kattehegn til at holde kræet hjemme på egen matrikkel.

Egentlig også sjovt at katte af samme årsag skelnes fra øvrige husdyr - hundeejere slipper ikke udenom at kalde deres hund for et husdyr, men katteejere bruger gerne ovennævnte til at fralægge sig lidt ansvar fordi alle ved at katte er svære at hegne inde.

Så håber da det går igennem Smile og så må de gerne fjerne det seneste om at husdyr må nedskydes...... men det er min egen personlige mening. Ikke fordi jeg vil bruge det, men det giver en lidt håndgribelig stopklods mod bare at gøre ingenting.

Polarbears walk a lonely path..

But we sometimes do kick back, relaxes and downs a beer. =o)
Svar
#3
Mon ikke de 4 forslagsstillere, kan deles op i følgende kategorier
2 Dyrlæger, som kan se en kæmpe forretning i at mærke alle kræene, neutralisere dem, og vaksinere og udføre sundhedscheck
1 ansat i et statslig organ, som kan se et fremtidigt job, i at holde styr på alle registreringer
1 speltmor, som synes at det er så synd for dyr, og at vi skal være så goe ved dem, og at dyr jo ikke kan klare sig selv

Måske er den enes mand jæger, og forsøger at bruge hende som talerør, for at jægerne ikke skal fremstå som grumme kattejægere.


Pesonligt kan jeg godt se et vidst problem med alt for mange katte, som holdes i live af folk som ikke har for meget styr på hvor mange killinger kattene får.

Men på den anden side, så er jeg syg og træt ved tanken om at nu skal der opfindes endnu et register, og endnu en kontrol, som yderligere kan forpeste vores liv.

jeg er TRÆT TRÆT TRÆT af at man snart ikke kan slå en skid på tværs, uden at det skal indberettes til et eller andet register.
Svar
#4
Forslagsstillerne:
Dyrepsykolog/Adfærdsrådgiver
Formand for Jysk racekatteklub
Katteopdrætter (Maine Coon)
Dyrlæge
Glædelig Jagt fra Grønland

Jesper Rex
If you can't do it with a 30-06, it likely can't be done...(Men det ER nu kedeligt kun med en gøb....(skriver manden med 9+))
Svar
#5
Ja mit gæt var jo ikke 100% rigtigt. Men for dælan det var tæt på.
Dyrlægen og dyrepsykologen vil tjene bunker på det.
Jydsk racekatteforening vil sikkert gerne stå for registret, og fremme at det kun vil være racekatte som registreres.
Og så katteopdrætteren.

Jeg vidste faktisk ikke i udgangspunktet hvad de lavede. Men mit skumle sind kom frem til at det nok var sammensætningen, da der ofte er en skummel egeninteresse (ned i foeret) bag mange af disse "godhjertede forslag"
Svar


Forum spring:


Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)