Tråd vurdering:
  • 0 stemme(r) - 0 gennemsnitligt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Opbygning af værksted/laderum
#1
Hej håber dette er rette Forum, ellers må moderator træde til.
Jeg er i gang med at opdatere mit lille værksted. Jeg skal egentlig bare bygge mig at godt arbejdsbord, men da jeg er begyndt at få lidt tanker omkring genladning, kunne det måske være smart, at gøre rummet klar til det med det samme. Hvad er det nu lige det helt præcis kræver af et rum at man må genlade der?
Jeg vil også lave en rense station til mine våben. Har set på div bænke bl. a. fra mtm ligende. Tror jeg hellere vil lave en model med en skruestik, men den skal vel lige fores med noget så den ikke ridser. Hvad har i andre gjort?
På forhånd tak
Søby
Vegetar, gammelt indiansk ord for dårlig jæger.
Svar
#2
Mht rensestation, så bruger jeg min skruestik. Jeg har nogle løse alukæber hvorpå jeg har limet noget 5-6mm tykt hård gummi, det har virket fint i nogle år. Jeg tror faktisk man kan købe alukæber med gummibelægning i dag.
Svar
#3
https://politi.dk/soeg-om-tilladelse/vaa...vagt-krudt

Lidt nede af siden under "Er der særlige krav til genopladningsrummet?" finder du kravene, det ligner meget hvad der står på min tilladelse.

At de på visse punkter er helt sindssyge, skal du ikke tænke over, bare nikke og overholde reglerne.

Som bonus info skal det nævnes at du lovligt må have 5 kg krudt stående i hjemmet uden tilladelse, uden kursus, og uden for sikringsskab, så længe det bare er bundet i fyrværkeri (Det er lang mere sikkert end røgsvagt krudt, og som bekendt har røgsvagt krudt været skyld i en lang række af ulykker. Ironi kan forekomme)
Svar
#4
Tak for svar... Go ide med skruestik og ekstrakæber, har faktisk lige set at skyttebutikken sælger noget der kan bruges.

Mht til laderummet så må jeg give dig ret i det du skriver. Men der er jo ikke så meget andet at føre end at leve op til de krav...
Vegetar, gammelt indiansk ord for dårlig jæger.
Svar
#5
Få evt fat i en skruestik med roterbar base. Jeg er ihvertfald rigtig glad for mit.
https://www.harald-nyborg.dk/produkt/skruestik-125mm

Jeg har så købt nogle kæbebeskyttere med gummi på og magnet så de ikke lige falder af skruestikket.

De minder om de her, men er hulet midt på så de holder godt fast om piben.

https://www.harald-nyborg.dk/produkt/bes...25mm-t-skr
[Image: asgaard.gif]

Fordi jeg kan.
260 AI, 308Win, 9.3x62

Svar
#6
Hesselager, tak for svar... Go info lige med det roterbare skruestik, rigtig god detalje... det ser ud som jeg lige skal i Haraldhalvfærdig...
Vegetar, gammelt indiansk ord for dårlig jæger.
Svar


Forum spring:


Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)