25-05-2006, 11:41 AM
Jeg har i de sidste 5 år haft en lille flok afrikanske kødgeder gående, som et suplement til husholdningen og til andre familie og venners fryser. nu slagter jeg så de sidste i morgen da jeg desværre ikke har tid[V] til at gøre så meget ud af det som jeg gerne ville. med hensyn til avl mm. Så kom jeg til at tænke på at jeg ville have den sidste kastrat op på væggen lige som man gør det med rådyr. godt ville det havde været sjovere at tage en af de gamle bukke med lange snoede horn men der er altså slagtet så det er for dent.
Men hvordan gøres det rent praktisk)? jeg ved godt at man skal koge hovedet af og så viddere men hornene stopper jo ikke som hos en råbuk ved rosenstokkene men glider ligesom ud i skindet.
Er der nogler her der har erfaring med sådanne trofæer?
Ingen sejrherre tror på tilfældigheder
Freidrich Nietzsche
Mvh Lars Nielsen
Men hvordan gøres det rent praktisk)? jeg ved godt at man skal koge hovedet af og så viddere men hornene stopper jo ikke som hos en råbuk ved rosenstokkene men glider ligesom ud i skindet.
Er der nogler her der har erfaring med sådanne trofæer?
Ingen sejrherre tror på tilfældigheder
Freidrich Nietzsche
Mvh Lars Nielsen
Mvh
Sneppen
Sneppen