12-02-2010, 07:57 PM
Beauf Wellington af rådyrfilet, confiterede kartofler, kapers af ramsløg, kejserhat & glace.
"At ramme ved siden af er også at ramme!"
"At ramme ved siden af er også at ramme!"
Til inspiration 3 ...
|
12-02-2010, 07:57 PM
Beauf Wellington af rådyrfilet, confiterede kartofler, kapers af ramsløg, kejserhat & glace. "At ramme ved siden af er også at ramme!"
"At ramme ved siden af er også at ramme!"
12-02-2010, 11:37 PM
Det er du sgu sej til, man skulle tro du har prøvet det før.
KR Heller komme galt afsted end slet ikke afsted. Nu plads til 15 i skabet.
If you pay with penuts.
You only get monkeys
13-02-2010, 02:49 AM
Slawter
Wohhhwo, det er fantastisk flotte anretninger du disker op med. Jeg skulle nok desværre bare ulejlige kokken mere end en gang, med hensyn til mængden på porcelænet[8D] Det er bare SUPERFLOT mad[:p][:p] Vh.P Syntes det er et lidt sløjt ordsprog du har valgt dig[]
15-02-2010, 08:45 PM
Kunne vi ikke få en opskrift, denne ret kunne sikkert imponere på hjemmefronten!
30-12-2010, 01:59 PM
Er den en som ved hvor længe den skal ha' i ovnen hvis man laver det af dådyr, det er bare en ca tid jeg søger.
Vh Flanz
31-12-2010, 12:36 AM
Brug et stegetermometer, jeg laver det til 54-56 gr. de fleste andre går op til 60 og opefter.
Jeg vil tro at en dådyr filet skal have 25-35 min afhængning af din ovn og hvormeget dej du har på. If you pay with penuts. You only get monkeys
If you pay with penuts.
You only get monkeys |
« Næst ældste | Næst nyeste »
|