05-03-2009, 09:58 PM
Du skal bruge:
Vildt kød, skåret i små stykker.
Peberfrugt/paprika skåret i små stykker.
Perleløg.
Cherrytomater.
Champinon/portobello.
Peperoni.
Det hele kommes i en frysepose, deri kommes olivenolie,en god sjat, sød chillisause, en lille sjat balsamico bianco, salt, pebber, et fed knust hvidløg.
Posen og indholdet massageres godt og lægges et par timer i køleskabet så marinaden trænger godt ind, derefter lades grillspydene og de er klar til grillen eller ovnen, serveres med en god salat og frisk bagt flutes.
Velbekomme.
Vildt kød, skåret i små stykker.
Peberfrugt/paprika skåret i små stykker.
Perleløg.
Cherrytomater.
Champinon/portobello.
Peperoni.
Det hele kommes i en frysepose, deri kommes olivenolie,en god sjat, sød chillisause, en lille sjat balsamico bianco, salt, pebber, et fed knust hvidløg.
Posen og indholdet massageres godt og lægges et par timer i køleskabet så marinaden trænger godt ind, derefter lades grillspydene og de er klar til grillen eller ovnen, serveres med en god salat og frisk bagt flutes.
Velbekomme.
Alt der ikke slår dig ihjel......gør dig stærkere!