Tråd vurdering:
  • 0 stemme(r) - 0 gennemsnitligt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gorgonzola gratineret vildsvinekarbonade
#1
Har grovhakket 3kg vildsvin (ukurant udskæring & brystflæsk) idag. Naturligvis trikintestet. Den svage men klart genkendelige vildsvinelugt, der var i køkkenet under slagtning var helt væk efter 3-4 uger i fryseren, heldigvis.

Af ca 1 kg formede jeg karbonader, dog er vildsvinekødet så mørkt at det minder mere om hakkebøffer. Både i smag (forbavsende neutralt) og udseende.

[Image: 2011-12-19171643.jpg]

Gav karbonaderne god stegeoverflade på panden efter at have blødgjort løgringe af tre løg.

[Image: 2011-12-19172324.jpg]

De voksne her i huset er ret tossede med gorgonzola, så jeg valgte at ovngratinere 2 stk med netop dèt udover de bløde løg naturligvis.

[Image: 2011-12-19173038.jpg]

[Image: 2011-12-19173949.jpg]

Hertil fx kogte kartofler, bearnaise og din favoritrødvin eller mørke, stærke øl.

[Image: 2011-12-19175457.jpg]

Vupti, en lidt grå mandag fik pludselig lidt mere kulør. Velbekomme [Smile]

Mvh Peter
###################
[Image: ajbutton.gif]
Svar
#2
Ser lækkert ud.
Man sidder jo og bliver helt sulten,selv om klokken kun er 7:45 og man lige har spist havregryn[Smile]

Mvh.Skytmar.
Ikke alle jægere blæser i horn.

Mvh.Skytmar.Ikke alle jægere blæser i horn.
Svar
#3
Citat:quote:

Originally posted by skytmar

Ser lækkert ud.
Man sidder jo og bliver helt sulten,selv om klokken kun er 7:45 og man lige har spist havregryn[Smile]

Mvh.Skytmar.
Ikke alle jægere blæser i horn.



HVAD!!! Spiser du ikke kød til morgenmad ??? Heller ikke bacon ??? [:0]

--
mvh M@X 2.0
Boltlift - or bust...
[Image: patch7.gif][Image: rav.gif]
Time weighed heavily on the craftsmans shoulders whispering
Compromise!

No true craftsman ever listened!
Hard work beats talent, when talent doesn't work hard.....

Mvh  M@X 2.1
Svar


Forum spring:


Brugere der kigge i denne tråd: 2 gæst(er)