28-05-2014, 11:25 PM
Stegt rådyrlever er stærkt undervurderet, og mange rynker på næsen når de hører om det, så derfor smider jeg denne nemme opskrift, som resultere i et herregodt måltid når det er tillavet.
-Rådyrleveren skæres i tern af ca. 2 x 2 cm størrelse - sener, årer og andet ukurant skæres bort.
-En pakke bacon skæres i tern eller der købes bacon i tern.
-3-4 stk mellemstore løg hakkes.
Bacon og løg steges først og tages af panden. Der sluttes af med at stege rådyrleveren krydret med evt. citronpepper, og det hele blandes sammen på panden til slut.
Det serveres med kartoffelmos og rødbeder, en ret lidt hen af brændende kærlighed, så selv børn synes om retten.
Et tip er ikke at stege leveren alt for meget så den ikke bliver tør.
Velbekomme!
]
-Rådyrleveren skæres i tern af ca. 2 x 2 cm størrelse - sener, årer og andet ukurant skæres bort.
-En pakke bacon skæres i tern eller der købes bacon i tern.
-3-4 stk mellemstore løg hakkes.
Bacon og løg steges først og tages af panden. Der sluttes af med at stege rådyrleveren krydret med evt. citronpepper, og det hele blandes sammen på panden til slut.
Det serveres med kartoffelmos og rødbeder, en ret lidt hen af brændende kærlighed, så selv børn synes om retten.
Et tip er ikke at stege leveren alt for meget så den ikke bliver tør.
Velbekomme!
]