Tråd vurdering:
  • 0 stemme(r) - 0 gennemsnitligt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Restaureringsprojekt Eibar Ibargun
#6
Hehe Flemming, Du er en modig mand. Jeg skal lige have smidt en s/s mere igennem karret så kan du selv vurdere på resultatet om det er noget du tør lade mig eksperimentere med...
Tak for tilliden forøvrigt :-)

Alt kød under 400 gram betegnes som pålæg
Svar


Beskeder i denne tråd
Restaureringsprojekt Eibar Ibargun - af Klokker - 13-03-2013, 11:42 PM
Restaureringsprojekt Eibar Ibargun - af Klokker - 13-03-2013, 11:47 PM
Restaureringsprojekt Eibar Ibargun - af Swift - 14-03-2013, 11:23 PM
Restaureringsprojekt Eibar Ibargun - af Klokker - 15-03-2013, 12:05 AM
Restaureringsprojekt Eibar Ibargun - af Rolin - 15-03-2013, 12:16 AM
Restaureringsprojekt Eibar Ibargun - af Klokker - 15-03-2013, 12:29 AM

Forum spring:


Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)