07-09-2008, 03:21 PM
Så kan jeg da supplere med en opskrift på nem whiskey sauce...
1. Brun 2 fed hvidløg i en gryde i smør.
2. tilsæt en halv flaske "Barbecue sauce" af mærket Kraft.
3. Hæld en skæt whiskey i
4. tilsæt tørret rosmarin
5. tilsæt 1½-2½ dl piskefløde
Hvis saucen synes for tynd, jævnes med en skeful maizena oprørt i ½ kop vand, indtil konsistensen passer.
voila... næsten ligesom Jensens Whiskeysauce..
.....nu også ejer af en 9,3x62 :-)
Favourite Quote: En humlebi ved ikke, at den ikke kan flyve......Gå ud på terrassen og vift med armene...hvis du letter må du være uvidende ;-)
1. Brun 2 fed hvidløg i en gryde i smør.
2. tilsæt en halv flaske "Barbecue sauce" af mærket Kraft.
3. Hæld en skæt whiskey i
4. tilsæt tørret rosmarin
5. tilsæt 1½-2½ dl piskefløde
Hvis saucen synes for tynd, jævnes med en skeful maizena oprørt i ½ kop vand, indtil konsistensen passer.
voila... næsten ligesom Jensens Whiskeysauce..
.....nu også ejer af en 9,3x62 :-)
Favourite Quote: En humlebi ved ikke, at den ikke kan flyve......Gå ud på terrassen og vift med armene...hvis du letter må du være uvidende ;-)
.....ualmindelig velinformeret i forhold til min alder ... :-)
Favourite Quote: En humlebi ved ikke, at den ikke kan flyve......Gå ud på terrassen og vift med armene...hvis du letter må du være uvidende ;-)
Favourite Quote: En humlebi ved ikke, at den ikke kan flyve......Gå ud på terrassen og vift med armene...hvis du letter må du være uvidende ;-)