07-09-2008, 03:37 PM
Denne kaldes af børnene her i huset for "Fars Julesovs":
1/2 kop (stor kop) whisky koges ned til det halve eller mindre.
Tilsæt 5-7 spiseskeer Wostershire Sauce (Orkestersovs).
Tilsæt en 1/2 kop tomatketchup.
Tilsæt viltfond (eller i mangel af bedre to okse-bullionterninger).
Tilsæt 1/2 liter piskefløde og en skefuld honing/sirup/sukker.
Lad det simre.
Tilsæt en hel del friskkværnet peber og smag til med salt.
Farven kan efter ønske justeres med kulør (uden salt)
[center][/center][center][/center]
Assumption is the mother of all ****ups... and anything is possible if you don't know what you are talking about.
1/2 kop (stor kop) whisky koges ned til det halve eller mindre.
Tilsæt 5-7 spiseskeer Wostershire Sauce (Orkestersovs).
Tilsæt en 1/2 kop tomatketchup.
Tilsæt viltfond (eller i mangel af bedre to okse-bullionterninger).
Tilsæt 1/2 liter piskefløde og en skefuld honing/sirup/sukker.
Lad det simre.
Tilsæt en hel del friskkværnet peber og smag til med salt.
Farven kan efter ønske justeres med kulør (uden salt)
[center][/center][center][/center]
Assumption is the mother of all ****ups... and anything is possible if you don't know what you are talking about.
Assumption is the mother of all ****ups... and anything is possible if you don't know what you are talking about.