Tråd vurdering:
  • 0 stemme(r) - 0 gennemsnitligt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Opskrift til Weberen
#7
Der kommer også lige en opskrift på en himmelsk portvinssovs.

Ingredienser:

1 fl. portvin - gerne en billig model
1 bk champignon
4 stk okseboullion terninger
1/2 l. piskefløde
kulør

Rens champignonerne og halver dem
kom dem i gryden og tilsæt portvin og boullionterninger.

kog dette til portvinen er kogt ind til 1/4 del
Tilsæt piskefløden og lad dette koge op under svag varme.
Tilsæt kulør efter behov

ADVARSEL.

Denne sovs er stærk vanedannende.

Knæk og bræk

Roslev
Svar


Beskeder i denne tråd
Opskrift til Weberen - af petoni - 07-09-2008, 03:15 PM
Opskrift til Weberen - af ran - 07-09-2008, 03:21 PM
Opskrift til Weberen - af Høgh - 07-09-2008, 03:37 PM
Opskrift til Weberen - af Buffalo - 07-09-2008, 05:14 PM
Opskrift til Weberen - af Eric A - 07-09-2008, 05:46 PM
Opskrift til Weberen - af Høgh - 07-09-2008, 09:57 PM
Opskrift til Weberen - af Roslev - 10-09-2008, 01:08 PM
Opskrift til Weberen - af korthår - 10-09-2008, 01:40 PM
Opskrift til Weberen - af eske - 13-09-2008, 12:27 PM

Forum spring:


Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)