10-09-2008, 01:08 PM
Der kommer også lige en opskrift på en himmelsk portvinssovs.
Ingredienser:
1 fl. portvin - gerne en billig model
1 bk champignon
4 stk okseboullion terninger
1/2 l. piskefløde
kulør
Rens champignonerne og halver dem
kom dem i gryden og tilsæt portvin og boullionterninger.
kog dette til portvinen er kogt ind til 1/4 del
Tilsæt piskefløden og lad dette koge op under svag varme.
Tilsæt kulør efter behov
ADVARSEL.
Denne sovs er stærk vanedannende.
Knæk og bræk
Roslev
Ingredienser:
1 fl. portvin - gerne en billig model
1 bk champignon
4 stk okseboullion terninger
1/2 l. piskefløde
kulør
Rens champignonerne og halver dem
kom dem i gryden og tilsæt portvin og boullionterninger.
kog dette til portvinen er kogt ind til 1/4 del
Tilsæt piskefløden og lad dette koge op under svag varme.
Tilsæt kulør efter behov
ADVARSEL.
Denne sovs er stærk vanedannende.
Knæk og bræk
Roslev