21-11-2008, 10:28 PM
Jeg laver samme nummer....[]
Prøv også at skære dem i 2-2½ cm. tykke bøffer. Mariner dem i 2-3 timer i soya, hvidløg, olivenolie og så steg dem på webergrillen......[^][^]
Det er en herreret, så selv svigermor blir´ imponeret....
Ps. Det kræver desværre en del rigtig god rødvin...[8D]
Asbjoern
------------------------------
Nu også med 338 win. mag......
Prøv også at skære dem i 2-2½ cm. tykke bøffer. Mariner dem i 2-3 timer i soya, hvidløg, olivenolie og så steg dem på webergrillen......[^][^]
Det er en herreret, så selv svigermor blir´ imponeret....
Ps. Det kræver desværre en del rigtig god rødvin...[8D]
Asbjoern
------------------------------
Nu også med 338 win. mag......
Asbjoern
------------------------------
Tikka M695, 6,5 "træls"
Sako 75 Stainless, "Dirty old six"
------------------------------
Tikka M695, 6,5 "træls"
Sako 75 Stainless, "Dirty old six"