Tråd vurdering:
  • 0 stemme(r) - 0 gennemsnitligt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Til inspiration 3 ...
#6
Brug et stegetermometer, jeg laver det til 54-56 gr. de fleste andre går op til 60 og opefter.

Jeg vil tro at en dådyr filet skal have 25-35 min afhængning af din ovn og hvormeget dej du har på.

If you pay with penuts.

You only get monkeys
If you pay with penuts.

You only get monkeys
Svar


Beskeder i denne tråd
Til inspiration 3 ... - af Slawter - 12-02-2010, 07:57 PM
Til inspiration 3 ... - af Kim Richter - 12-02-2010, 11:37 PM
Til inspiration 3 ... - af Prezz - 13-02-2010, 02:49 AM
Til inspiration 3 ... - af PeterE - 15-02-2010, 08:45 PM
Til inspiration 3 ... - af Flanz - 30-12-2010, 01:59 PM
Til inspiration 3 ... - af Kim Richter - 31-12-2010, 12:36 AM

Forum spring:


Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)