Tråd vurdering:
  • 0 stemme(r) - 0 gennemsnitligt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Opskrift på bjørnekød
#3
Hej Anette
Velkommen til.
Det afhænger af hvilket stykke kød fra bjørnen du har.
Hvis det er en steg ville jeg grille den ved svag varme, lavt fedt indhold gør at kødet bliver tørt, du kan evt bruge alm. spæk og en spækkenål, så trækker du lange tynde strimler spæk med ind i kødet med nålen.
Hvis det er bøffer så bare salt og peber og på grille med dem,de er bedst hvis de stadigvæk er lidt røde indeni.
Hvis du vil have flere opskrifter så skriv til mig på rolin@image.dk
/Rolin
Acts 10:13, "Rise, Peter; kill, and eat".

The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why.



Svar


Beskeder i denne tråd
Opskrift på bjørnekød - af Anette Madsen - 13-06-2013, 02:08 AM
Opskrift på bjørnekød - af chrstn_olsen - 13-06-2013, 12:37 PM
Opskrift på bjørnekød - af Rolin - 13-06-2013, 02:00 PM

Forum spring:


Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)