Tråd vurdering:
  • 0 stemme(r) - 0 gennemsnitligt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A.H´S Jægerkebab
#1
Du skal bruge:

Vildt kød, skåret i små stykker.

Peberfrugt/paprika skåret i små stykker.

Perleløg.

Cherrytomater.

Champinon/portobello.

Peperoni.

Det hele kommes i en frysepose, deri kommes olivenolie,en god sjat, sød chillisause, en lille sjat balsamico bianco, salt, pebber, et fed knust hvidløg.

Posen og indholdet massageres godt og lægges et par timer i køleskabet så marinaden trænger godt ind, derefter lades grillspydene og de er klar til grillen eller ovnen, serveres med en god salat og frisk bagt flutes.

Velbekomme.
Alt der ikke slår dig ihjel......gør dig stærkere!
Svar
#2
Nam nam har lige prøvet,,,,, juhuuuu det er sgu mad for mennesker jeg er iøvrigt igang med at lave Buffalos vildtgryde ja vi skal ha jagtkammerater på besøg i aften,,,,der er en der har pralet med at han medbringer 2flasker rigtig god skotsk landvin sååååeeee det bliver nok ik så ringe enda.

mvh,Buffalo
Svar
#3
Skotsk landvin??? Er det ildvand fra højdedragene til at skylle det ned med eller ?

It's not the caliber of the rifle that matters,

It's the caliber of the man behind it.
It's not the caliber of the rifle that matters,

It's the caliber of the man behind it.
Svar
#4
AH`s jægerkabab kan anbefales der blev spist op den dag det var på menuen. Den er lige til 5 stjerner i jægerbladet!

[Image: PeterandTony0507012-1-1.jpg]


Svar


Forum spring:


Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)