20-03-2009, 08:40 PM
Citat:quote:Hej Kim
Originally posted by Kim Richter
Den skal da laves ligesom du normalt koger din ged, godt med hvidløg og timrian fyr op i kullet og steg den til 75 gr.
Især hvis det er en kølle, ryggen skal skæres ud i lamchopes.
KR
Heller komme galt afsted end slet ikke afsted.
Nu plads til 15 i skabet.
Hvis du vil ha´ den lidt rosa, så behøver du ikke stege den til 75 grader - der er ikke salmonella i....[]
Asbjoern
------------------------------
Tikka M695, 6,5 "træls"
Sako 75 Stainless, "Dirty old six"
Tikka M695, 338 "Pind-is"
Asbjoern
------------------------------
Tikka M695, 6,5 "træls"
Sako 75 Stainless, "Dirty old six"
------------------------------
Tikka M695, 6,5 "træls"
Sako 75 Stainless, "Dirty old six"