Tråd vurdering:
  • 0 stemme(r) - 0 gennemsnitligt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Til inspiration 3 ...
#1
[Image: n651833974_1803034_3514.jpg]

Beauf Wellington af rådyrfilet, confiterede kartofler, kapers af ramsløg, kejserhat & glace.

"At ramme ved siden af er også at ramme!"
"At ramme ved siden af er også at ramme!"
Svar
#2
Det er du sgu sej til, man skulle tro du har prøvet det før.

KR

Heller komme galt afsted end slet ikke afsted.

Nu plads til 15 i skabet.
If you pay with penuts.

You only get monkeys
Svar
#3
Slawter

Wohhhwo, det er fantastisk flotte anretninger du disker op med.

Jeg skulle nok desværre bare ulejlige kokken mere end en gang, med hensyn til mængden på porcelænet[8D]

Det er bare SUPERFLOT mad[:p][:p]

Vh.P

Syntes det er et lidt sløjt ordsprog du har valgt dig[Sad]
Svar
#4
Kunne vi ikke få en opskrift, denne ret kunne sikkert imponere på hjemmefronten!

[Image: PeterandTony0507012-1-1.jpg]


Svar
#5
Er den en som ved hvor længe den skal ha' i ovnen hvis man laver det af dådyr, det er bare en ca tid jeg søger.
Vh
Flanz
Svar
#6
Brug et stegetermometer, jeg laver det til 54-56 gr. de fleste andre går op til 60 og opefter.

Jeg vil tro at en dådyr filet skal have 25-35 min afhængning af din ovn og hvormeget dej du har på.

If you pay with penuts.

You only get monkeys
If you pay with penuts.

You only get monkeys
Svar


Forum spring:


Brugere der kigge i denne tråd: 1 gæst(er)